Contact opnemen
logo Engbertsdijks Venen
provincie overijssel logo
provincie overijssel logo
vrijstaande hagedis Nieuwsbericht

Kom ook naar het digitale bijpraatmoment over de maatregelen binnen het natuurgebied op maandag 26 oktober a.s.

Geplaatst op 15 oktober 2020
Onderwerpen Ik wil meedenken

Het liefst hadden wij u persoonlijk te woord gestaan om u mee te nemen in het proces rondom de maatregelen binnen het natuurgebied Engbertsdijksvenen. Helaas laten de verscherpte coronamaatregelen dit niet toe. Omdat wij het belangrijk vinden om met u in gesprek te blijven, organiseren wij een digitaal bijpraatmoment voor de maatregelen binnen het bestaande natuurgebied, met de gelegenheid tot het stellen van vragen. Zo kunt u toch meegenomen worden in de stappen die we gaan doorlopen en kunnen we hierover het gesprek aangaan.

Ieder bijpraatmoment begint met een korte toelichting vanuit Staatsbosbeheer. U krijgt dan meer informatie over het Provinciaal Inpassingsplan (PIP) en de maatregelen die we willen nemen in het natuurgebied. Dit plan ligt vanaf dinsdag 20 oktober a.s. ter inzage. Meer informatie over de inspraak vindt u op de website van de provincie Overijssel. Ook vertellen we over de stappen die gezet moeten worden om van het Voorlopig Ontwerp naar het Definitief Ontwerp te komen en hoe we de omgeving daarin willen meenemen. Meer informatie over de laatste stand van zaken vindt u in de loop van volgende week op deze website en in de digitale nieuwsbrief.

Vanaf 18.00 uur vindt ieder half uur een bijpraatmoment plaats. De laatste gelegenheid hiervoor is van 19.30 uur tot 20.00 uur. U kunt in onderstaand aanmeldformulier uw voorkeurstijdstip aangeven (meerdere opties mogelijk). In kleine groepjes gaan we met elkaar in gesprek. Mocht er veel belangstelling zijn voor een bepaald tijdstip, dan kan het zijn dat wij u in een ander tijdsblok indelen dan uw voorkeur. Voorafgaand aan het digitale spreekuur ontvangt u meer informatie en het definitieve tijdstip.

Wij hopen u te spreken op 26 oktober!

Ik meld mij aan voor het digitale bijpraatmoment voor de maatregelen binnen Engbertsdijksvenen

Uiteraard kunt u ons altijd bereiken via engbertsdijksvenen@staatsbosbeheer.nl.

Contactpersonen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Maatregelen rondom het natuurgebied

Yvette van Wichen

Yvette van Wichen

Omgevingsmanager LTO Noord

yvwichen@projectenltonoord.nl

Maatregelen in het natuurgebied

Jeroen Buunen
Jeroen Buunen

Jeroen Buunen

Boswachter Staatsbosbeheer

engbertsdijksvenen@staatsbosbeheer.nl
Cleo Hubers

Cleo Hubers

Omgevingsmanager Staatsbosbeheer

engbertsdijksvenen@staatsbosbeheer.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je aan