Contact opnemen
logo Engbertsdijks Venen
provincie overijssel logo
provincie overijssel logo
vrijstaande watersnip Nieuwsbericht

Even voorstellen: Kees Jan Westra, boswachter publiek

Geplaatst op 15 juli 2021

“Mijn naam is Kees Jan Westra en sinds half mei ben ik gestart als boswachter publiek in het mooie Twente. Onder mijn werkgebied vallen onder andere de Engbertsdijksvenen. Voordat ik in Twente kwam te werken ben ik ruim 4,5 jaar werkzaam geweest als boswachter publiek bij Staatsbosbeheer in Salland. Dat was ook mijn eerste echte baan bij Staatsbosbeheer. Ik heb de deeltijdopleiding bos- en natuurbeheer gevolgd, toen ik werkzaam was in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Ik ben 44 jaar oud en woon met veel plezier al een aantal jaar in Haarle. Ik ben geboren in Zutphen en ben opgegroeid in Barneveld, op het randje van de Veluwe en Gelderse Vallei. In mijn vrije tijd ben ik beheerder van twee primitieve groepskampeerterreinen in Dwingeloo en Lunteren. Met enige regelmaat kampeer ik daar ook zelf en geniet dan van een zelf bereide maaltijd van het houtvuur en geniet van de natuur om mij heen.

Dat ik in Twente onderdeel mag zijn van het team dat zorg draagt voor de natuur, ervaar ik als een lot uit de loterij. Ik hoop dat ik, samen met de rest van het beheerteam, waarin een mooie mix zit van kennis en ervaring en frisse ideeën, een bijdrage mag leveren aan een duurzame instandhouding van de Engbertsdijksvenen. Een gebied waar we trots op mogen zijn!”

Contactpersonen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Maatregelen rondom het natuurgebied

Richard Jansink

Richard Jansink

Omgevingsmanager LTO Noord

rjansink@ltonoord.nl

Maatregelen in het natuurgebied

Bauke Zijlstra
Bauke Zijlstra

Bauke Zijlstra

Projectleider Staatsbosbeheer

engbertsdijksvenen@staatsbosbeheer.nl
Kees Jan Westra

Kees Jan Westra

Informatie over planten & dieren en recreatie

engbertsdijksvenen@staatsbosbeheer.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je aan