Contact opnemen
logo Engbertsdijks Venen
provincie overijssel logo
provincie overijssel logo
vrijstaande Ganzen Nieuwsbericht

Geef uw mening! Vul de enquête in over de leefbaarheid in en rond het gebied

Geplaatst op 7 februari 2022

Wat vindt u van de winkelvoorzieningen? Welk cijfer geeft u uw leefgenot? Verandert dit in de toekomst? Hoe zorgen we ervoor dat het gebied leefbaar blijft? Hoe waardeert u als ondernemer momenteel de bestaanszekerheid? Dit is slechts een greep uit de vragen in de digitale enquête. De antwoorden? Die willen we graag van u weten.

Om de kwaliteit van de natuurwaarden in het Natura 2000-gebied te behouden en te versterken, bereiden Staatsbosbeheer en LTO Noord in en rondom het natuurgebied verdere maatregelen voor. Door middel van deze enquête worden de meningen gepeild van u als bewoner en/of ondernemer over uw huidige beleving op het gebied van leefbaarheid. Dit onderzoek wordt over enkele jaren als de werkzaamheden in volle gang zijn herhaald.


Uw mening is waardevol
Invullen is anoniem en kost slechts 10 minuten van uw tijd. De enquête is t/m 28 februari beschikbaar. Stemt u mee? Klik dan op één van onderstaande links:

De antwoorden worden gebundeld en zo nodig met de lokale overheden opgepakt en uitgewerkt in concrete acties om de leefbaarheid rondom de Engbertsdijksvenen te verbeteren. De resultaten van de enquête worden in de nieuwsbrief en op de website www.engbertsdijksvenen.nl
gepubliceerd.

Samen met uw inbreng zorgen we ervoor dat Engbertsdijksvenen een prachtige omgeving blijft om te wonen, werken en recreëren.

Contactpersonen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Maatregelen rondom het natuurgebied

Richard Jansink

Richard Jansink

Omgevingsmanager LTO Noord

rjansink@ltonoord.nl

Maatregelen in het natuurgebied

Kees Jan Westra
Kees Jan Westra

Kees Jan Westra

Boswachter publiek

engbertsdijksvenen@staatsbosbeheer.nl
Cleo Hubers

Cleo Hubers

Omgevingsmanager Staatsbosbeheer

engbertsdijksvenen@staatsbosbeheer.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je aan