Contact opnemen
logo Engbertsdijks Venen
provincie overijssel logo
provincie overijssel logo
vrijstaande hagedis Nieuwsbericht

Vertrek Jeroen Buunen, boswachter publiek Staatsbosbeheer

Geplaatst op 4 maart 2021

In februari nam boswachter publiek Jeroen Buunen afscheid van Staatsbosbeheer. Jeroen was jarenlang het gezicht voor de omgeving en nam u met veel plezier mee op excursie het gebied in. Hij geeft u graag een persoonlijk bericht over zijn vertrek.

“Op deze manier wil ik u informeren over mijn vertrek bij Staatsbosbeheer als zijnde boswachter publiek in Twente. Ik ga een nieuwe en uitdagende functie vervullen bij collega organisatie Landschap Overijssel, in de functie van terreinbeheerder + boa. Het nieuwe werkgebied ligt in mijn woonomgeving en strekt van Zwolle tot aan Luttenberg/Haarle/Bathmen. Een prachtig en afwisselend werkgebied, waar ik mij ook inhoudelijk meer mag bezighouden met het beheer.

Ik kijk terug op bijna zes jaar werkplezier in Twente en zeer zeker ook in Engbertsdijksvenen. Ik heb hier veel leuke en boeiende mensen mogen ontmoeten. Ik heb daarbij een zeer sterke binding gevoeld vanuit de omgeving met het gebied an sich, zowel vanuit de cultuurhistorische als natuurkant. Dat is deels op mij overgeslagen en daarom blijf ik het gebied volgen en zo nu en dan op persoonlijke titel bezoeken. Wie weet komen we elkaar dan weer tegen! Het ga u goed en een vriendelijke natuurgroet.”

Nieuwe boswachter ecologie

Ook boswachter ecologie van Staatsbosbeheer Rick Ruis vertrekt binnen de beheereenheid Salland-Twente en gaat in Gelderland verder als adviseur terreinbeheer. Zijn opvolger is Rick de Ruiter die in Twente woont en enkele jaren geleden als stagiaire bij Staatsbosbeheer al met het mooie Twentse landschap kennis heeft gemaakt.

Jeroen Buunen
Rick de Ruiter

Contactpersonen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Maatregelen rondom het natuurgebied

Richard Jansink

Richard Jansink

Omgevingsmanager LTO Noord

rjansink@ltonoord.nl

Maatregelen in het natuurgebied

Bauke Zijlstra
Bauke Zijlstra

Bauke Zijlstra

Projectleider Staatsbosbeheer

engbertsdijksvenen@staatsbosbeheer.nl
Kees Jan Westra

Kees Jan Westra

Informatie over planten & dieren en recreatie

engbertsdijksvenen@staatsbosbeheer.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je aan